Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Milé Ale zaujalo mě také to krásné a vtipné moto pod fotkou. To s dovolením (vlastně bez dovolení) šířím a zlepšuji náladu všem. Z vlastní hlavy?

0 0
možnosti
IL

I97v26a19n33a 82L39a87n86c96e

22. 6. 2023 13:38

Z očí se dají vyčíst i nemoce, a to nejenom psychické. Jenže nevím, nepotkala jsem však žádného lékaře nebo léčitele, který by se tím zabýval.

Nevím, jestli umím číst z očí, ale pokud s někým mluvím, tak mu do očí hledím. Pokud před mým pohledem uhýbá, tak mi je jasné, že je to neupřímný člověk.

2 0
možnosti
PC

Říká se: Oči=okno do duše. Platí to stoprocentně, ale je nutné se naučit v očích druhých číst....

4 0
možnosti
Foto

Není nic více uklidňujícího, než pohled do chápajících očí.

Vašek

4 0
možnosti
DP

Teda Jano, tvoje clanky jsou jako vino, tedy "zraji s casem". Opravdu parada. Se spojeni oci s dusi jsi uderila hrebik na hlavu (uz si nejsou na 100% jisty, jestli se to tak cesky rika, (58 let zivota v cizine udelal svoje). Co by byvaly dlouholety pracovnik v akutni psychiatrii bych o tom mohl dlouze vypravet. Omezim se na to, ze pri uderu (cesky snad "ataku") vaznejsich psychickych poruch, hlavne schizofrenie, se barva a vyraz oci radikalne zmeni, u tmavych oci skoro zcernaji, a nekdy i vime, kdy je treba, jak pises "utikat" (risk velke agrese a potreba patricnych opatreni) . U nekterych "svetlookch" tady jasne modre ci zelene barve oci naopak oci neztmavnou, barva oci jaksi "zvodnatelni" tedy jako by rozredena. Pro jistotu dodam, ze tato zmena oci ne existuje u vsech psychicky vazne postizenych, jsou i pacienti, na jejichz ocich vubec nepozname vaznost jejichz velke dusevni poruchy a eventuelni riziko agrese. Pohodovy den

3 0
možnosti
Foto

J63a66n 42Š58i34k

22. 6. 2023 7:45

Krásný den

3 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 19,47
  • Průměrná čtenost 590x
Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě. 

 

Seznam rubrik